Testimonials

Testimonials

Vera V.

Nakon višekratnog stavljanja parcijalnih proteza te nekoliko mostova, odlučila sam se za trajnije rješenje mojih dentalnih problema. Uz konzultacije s protetičarem i stomatologom predloženo mi je ugrađivanje trajnih implantata koji bi zamijenili dosadašnje mostove i parcijalne proteze te osigurale bolju funkciju u pogledu zagriza, a i estetski ljepši osmijeh. U jesen 2012. godine implantirano mi je dva akta sedam implantata. Sam proces bušenja kosti i stavljanje metalnih implantata nije bio bolan. Nekoliko dana iza toga bilo je malo hematoma i oteklina, ali se brzo povuklo. Nakon 6 mjeseci uz dodatne ne invezivne radnje dobila sam novih 14 zubi, koje nisam ni u jednom trenutku osjetila kao strano tijelo u ustima. Činilo se kao da su ti zubi oduvijek bili tu. Na kraju mogu reći da sam jako zadovoljna i da bi rado preporučila svakom ovakav način rješavanja problema.

Nina Š.

Zahvaljujući stručnom timu Poliklinike Nika ne skidam osmijeh sa svog lica! Stručnost, strpljivost, pristupačnost, ugodno okruženje... To je sve ono zbog čega sam zadovoljna! Hvala.

Tajana M.

Vratili su mi osmijeh na lice prezadovoljna sam uslugama i radom, sve izgleda prirodno. Napokon sam izgubila strah od zubara...

Map