Prvi pregled

Prvi ortodontski pregled kod djece se preporuča u dobi od 6 do 7 godine kada se daje prva procjena stanja zubi u njihovom odnosu prema licu našeg malog pacijenta.

Ugovorite termin

Usluge

Fiksna ortodontska terapija

Fiksna ortodontska terapija

Fiksni ortodontski aparat je indiciran u pacijenata kod kojih su niknuli svi trajni zubi zaključno s prvim trajnim kutnjacima, a idealno je da su prisutni i drugi trajni kutnjaci.

Opširnije
Mobilna ortodontska terapija

Mobilna ortodontska terapija

Mobilna ortodontska terapija je najčešće prvi dio terapije u djece, a kod odraslih pacijenata ima vrlo malo indikacija (npr. retencija).

Opširnije
Invisalign

Invisalign

Invisalign je elegantna metoda ravnanja zubi namijenjena pacijentima koji žele estetsku ortodonciju od samog početka.

Opširnije
Estetska stomatologija

Estetska stomatologija

Estetska stomatologija obuhvaća sve postupke kojima se postiže lijep i harmoničan osmijeh te unaprijeđuje izgled cijelog lica,a time i podiže samopouzdanje osobe.

Opširnije

Naš cilj je Vaš predivan osmijeh!

Ortopan ili prijašnja ponuda

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Polica privatnosti Zubna Poliklinika Nika Zadar i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

Dozvoljeni formati datoteka: PNG, JPG, PDF (Max: 8MB)

Dentalna poliklinika Nika

Dentalna poliklinika Nika nudi sve vrste stomatoloških usluga, s naglaskom na specijalističke usluge ortodoncije i estetske stomatologije. Njegujemo individualan pristup svakom pacijentu u skladu s njegovim potrebama i mogućnostima. Već pri prvom ulasku u ordinaciju osjetit ćete toplinu koju nudimo svakom pacijentu. Svjesni smo da je svaki pacijent jedinstvena osoba te je stoga i naš pristup liječenju prilagođen Vašim željama i očekivanjima.

Dr. Sunčana Kišić-Merlo

Dr. Sunčana Kišić-Merlo je rođena u Zadru gdje je završila osnovnu i srednju školu. Diplomirala je pri Stomatološkom fakultetu u Zagrebu 1996. godine kao prva u generaciji studenata 1991/1992. godine. Tijekom studija je dobila Rektorovu nagradu za najbolji studentski rad 1996. godine. Nakon što je obranila magistarski rad s područja ortodoncije, 1999. godine stječe naziv magistra biomedicinskih znanosti.

Specijalizaciju iz ortodoncije započinje 2001. te 2005. godine polaže specijalistički ispit i započinje redovni rad u Poliklinici Nika. Dr. Kišić-Merlo se nakon specijalizacije posvetila samoligirajućim sistemima u fiksnoj ortodonciji. Kontinuirano se educira te je prisustvovala cijelom nizu tečajeva, simpozija i kongresa u zemlji i inozemstvu. 2016. godine je završila „Master Damon“ edukaciju u Madridu pod vodstvom dr. Rafaela Garcie Espeja i dr. Ramona Perere.

Dr. Sunčana Kišić-Merlo Dr. Sunčana Kišić-Merlo Opširnije
Dr. Sunčana Kišić-Merlo

Naš tim

Naši stručnjaci redovito se usavršavaju na raznim kongresima i stručnim tečajevima, kako u domovini, tako i u inozemstvu.

Dr. Mirela Cicvarić

Dr. Mirela Cicvarić

Mirela je pedantna i samozatajna te duboko predana poslu koji radi. U njezinim rukama pacijenti mogu osjetiti sigurnost, dugogodišnje iskustvo i znanje.

Opširnije
Vjera Ružička

Vjera Ružička

Vjera je duša naše ordinacije. Uvijek spremna dati potrebnu informaciju te toplu riječ… Ako je želite zaposliti u svojoj ordinaciji – ne damo je!

Opširnije
Maša Ivanić

Maša Ivanić

Maša je vrijedna pčelica koja cijeli dan radi sve ono što mi drugi ne stignemo i/ili ne znamo. Topla, vesela i srdačna, rado će odgovoriti na sve Vaše upite i nedoumice.

Opširnije

Aktualno

Kako do nas za vrijeme radova na cestama

Kako do nas za vrijeme radova na cestama

Opširnije
Obavijest radno vrijeme Petak

Obavijest radno vrijeme Petak

Opširnije
Obavijest o radnom vremenu

Obavijest o radnom vremenu

Opširnije
Karta