Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravila o privatnosti Zubna Poliklinika Nika Zadar i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

Preporuke

Nakon višekratnog stavljanja parcijalnih proteza te nekoliko mostova, odlučila sam se za trajnije rješenje mojih dentalnih problema. Uz konzultacije s protetičarem i stomatologom predloženo mi je ugrađivanje trajnih implantata koji bi zamijenili dosadašnje mostove i parcijalne proteze te osigurale bolju funkciju u pogledu zagriza, a i estetski ljepši osmijeh.
U jesen 2012. godine implantirano mi je dva akta sedam implantata. Sam proces bušenja kosti i stavljanje metalnih implantata nije bio bolan. Nekoliko dana iza toga bilo je malo hematoma i oteklina, ali se brzo povuklo.
Nakon 6 mjeseci uz dodatne ne invezivne radnje dobila sam novih 14 zubi, koje nisam ni u jednom trenutku osjetila kao strano tijelo u ustima. Činilo se kao da su ti zubi oduvijek bili tu.
Na kraju mogu reći da sam jako zadovoljna i da bi rado preporučila svakom ovakav način rješavanja problema.

Vera V.

Zahvaljujući stručnom timu Poliklinike Nika ne skidam osmijeh sa svog lica!
Stručnost, strpljivost, pristupačnost, ugodno okruženje... To je sve ono zbog čega sam zadovoljna!
Hvala.

Nina Š.

Vratili su mi osmijeh na lice prezadovoljna sam uslugama i radom, sve izgleda prirodno. Napokon sam izgubila strah od zubara...

Tajana M.

Kontakt

Ante Kovačića 10
23000 Zadar, Hrvatska

+385 (0)23 337 765
+385 (0)98 662 392

info@poliklinika-nika.hr
www.poliklinika-nika.hr

Radno vrijeme

Ortodoncija

ponedjeljak, srijeda:
14:00 – 19:00
utorak, četvrtak, petak:
09:00 - 14:00

Kako do nas

Ante Kovačića 10
23000 Zadar, Hrvatska