Obavijest o početku i načinu rada

Poštovani pacijenti!

Radosno Vam javljamo da počinjemo sa redovitim radom od 04.05 (ponedjeljak). Zbog zaštite Vas i vaših najdražih smo prihvatili i razradili preporučene protokole prevencije i dezinfekcije. Ordinacija također raspolaže i sa najmodernijim sterilizatorom zraka, a naša zaštitna oprema je u skladu sa svim protokolima koje preporuča struka.

Molimo Vas za razumijevanje i strpljenje jer će se raspored pacijenata raditi po prioritetima. Također Vas molimo da ne dolazite ukoliko niste naručeni, te ako jeste da dolazite u točno određeno vrijeme jer će se raspored raditi tako da u čekaonici ne bude više od jednog pacijenta. 

Molimo Vas da dolazite bez pratnje, a maloljetni pacijenti u pratnji isključivo JEDNE odrasle osobe.

Molimo Vas da otkažete dogovoreni termin ukoliko imate bilo kakve respiratorne simptome, povišenu tjelesnu temperaturu ili gastrointestinalne simptome (dijareja, povraćanje). 

Prilikom ulaska u ordinaciju ćemo Vam izmjeriti tjelesnu temperaturu, dezinficirati ruke i zaštititi obuću. Pacijent će ispuniti Upitnik o zdravlju te će se tek nakon toga započeti pregled.

Radujemo se što nakon 6 tjedana započinjemo sa radom! Vjerujem da će uz malo zajedničkog truda i razumijevanja naše druženje i dalje biti ugodno i plodonosno, a sve za vaš najljepši osmijeh u gradu!

Vaš Nika tim